پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۳۲

امام جمعه داراب:

حضور آمریکا در ایران امکان پذیر نیست

حضور آمریکا در ایران امکان پذیر نیست

داراب- امام جمعه داراب گفت: مردم ایران هیچگاه ظلم و ستم آمریکا را به ایران و کشورهای مسلمان فراموش نخواهند کرد و دیگر حضور آمریکا در ایران امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا صادقی در خطبه های دوم نماز جمعه این هفته داراب افزود: امام خمینی (ره) از همان سال ۴۲ خطر حضور آمریکا را به خوبی حس کرده بودند و در هر جا که سخنرانی داشتند این نکته را متذکر می شدند، حتی زمانی که در مجلس ملی و سنا رای به کاپیتولاسیون داده شد با سخنرانی غرای خود آبروی آنها را برده و نگذاشتند این قانون ننگین در ایران اجرا شود.

امام جمعه داراب ضمن تشکر از حضور پر شور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان گفت: این حضور و جنبش مردمی و دانش آموزان و دانشجویان در مقابل استکبار سبب عقب راندن آنها خواهد شد و اگر مردم حتی یک قدم از آرمانها و اعتقادات خود عقب نشینی کنند دشمن صدها قدم به ما نزدیک خواهد شد.

وی در ادامه گفت: علما، روحانیت و دانشگاهیان باید مدام با سخنرانی، مقاله ها و کتابهای خود جنایتهای آمریکا را به نسلها منتقل کنند و سبب روشنفکری در کشور شوند، زیرا هر چه نسل های بعد از اتفاق های گذشته دور شوند خطر حضور آمریکا و نقشه های شوم آنها در کشور بیشتر می شود.

امام جمعه داراب در ادامه چند نکته به مردم متذکر شدکه از مهمترین آنها افزایش گناه است و گفت: متاسفانه در برخی مناطق کشور از جمله شهر داراب شاهد کاهش نزولات آسمانی هستیم و علت این بلاها را باید در خود مردم جستجو کرد، اگر در جامعه ای گناه زیاد شود قطعا مردم دیگر مورد رحمت الهی قرار نخواهند گرفت و این بزرگترین خطر برای جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام رضا صادقی همچنین در پایان خطبه های دوم خود به نحوه شهادت امام سجاد (ع) پرداخت و عمل به سیره آن امام همام را وظیفه هر انسان خداجو و آزاده دانست.

کد خبر 2959153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha